Poziv na poslovne susrete u oblasti proizvodnje hrane

Poziv na poslovne susrete u oblasti proizvodnje hrane

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da prisustvuju međunarodnim poslovnim susretima – AgroBB@NSFair koji će se održati u okviru 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.
Poljoprivredni sajam predstavlja vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi i održava se u periodu od 11. do 17. maja 2019. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar „Master“, dok će međunarodni poslovni susreti biti održani 14. maja 2019. godine.
Osnovna ciljna grupa su proizvođači i trgovci hrane i pića, ali događaj je otvoren i za povezane sektore kao što su poljoprivredna mehanizacija, đubriva i sredstva za zaštitu bilja, pakovanja, obnovljivi izvori energije u poljoprivredi, oprema za proizvodnju i preradu hrane itd.

Cilj sajma je da podstakne poslovnu saradnju kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima u oblasti razmjene znanja, tehnologije i unapređenje konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.
Učešće na događaju je besplatno, a učesnici sami obezbjeđuju ulaznicu na sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smještaja u Novom Sadu.
Registracija, kao i više informacija u vezi sa događajem, dostupni su na službenoj internet stranici događaja: http://agrob2b2019.talkb2b.net/

Kontakt osobe u Republičkoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske su:

Aleksandar Vuković, tel.: 051/222-152, imejl: aleksandar.vukovic@rars-msp.org;

Dejan Šešlija, tel.: 066/714-313, imejl: dejan.seslija@rars-msp.org;

Sanja Radulović, tel.: 051/222-157, imejl: sanja.radulovic@rars-msp.org;


There is no ads to display, Please add some