Agencija za razvoj MSP-a Grada Trebinja i MAX Art Studio s.p. učestvovali na radionici u Banja Luci

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća organizovala je juče u Banjoj Luci radionicu, u okviru projekta „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje „druge šanse“ preduzenicima u Dunavskoj regiji“- DanubeChance2.0. Radionica je bila namijenjena preduzetnicima koji žele da unaprijede svoje poslovanje, početnicima u poslovanju koji žele da se zaštite od neuspjeha i preduzetnicima koji su doživjeli neuspjeh i koji žele ponovo da pokrenu posao.
Prema metodologiji projekta, preduzetnici su imali po pet minuta da predstave svoj poslovni koncept pred investitorima – predstavnicima finansijskog sektora, ali i institucijama koje pružaju podršku ovom sektoru.
U okviru radionice, preduzetnici su, uz pomoć trenera i mentora radili na poboljšanju svojih prezentacija, nakon čega su dobili „drugu šansu“ da se predstave investitorima. U okviru završne diskusije učesnici radionice dali su mišljenje o prezentacijama, ukazali na najčešće greške i pružili određene savjete preduzetnicima s ciljem unapređenja njihovih prezentacijskih vještina.
Projekat  „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje „druge šanse“ preduzenicima u Dunavskoj regiji“- DanubeChance2.0. sufinansiran je iz fondova Evropske unije (ERFD, IPA, ENI) u okviru Dunavskog transnacionalnog programa 2014-2020. Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća jedan je od 17 partnera u ovom projektu i jedini partner iz BiH.

   


There is no ads to display, Please add some