Veliko interesovanje za Akcelerator program u Bileći

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više od 50 budućih preduzetnika sa poslovnim idejama i željom da pokrenu vlastiti posao, prisustvovalo je  info danu u Bileći na kojem je Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća predstavila Akcelerator program. Riječ je o programu podrške inovativnim početnicima u poslu koji će Agencija u saradnji sa Opštinom Bileća i Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja realizovati tokom oktobra, novembra i decembra u Bileći.
Podrška obezbjeđena ovim programom obuhvata: besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanje potrebno za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih  programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.
Javni poziv za prijavu zainteresovanih otvoren je do 9. oktobra 2019.
Najuspješnije pojedince ili timove Agencija će na kraju ciklusa nagraditi.
Učesnicima info dana obratili su se direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić, menadžer Opštine Bileća Mihajlo Vujović i direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja Dražen Bošković.


There is no ads to display, Please add some