Završen prvi dio obuke u okviru Akcelerator programa – počeo mentoring

Obuka kandidata u okviru Akcelerator programa završena je održavanjem radionica na kojima je testiran poslovni model CANVAS za inovativne početnike u poslu, a kandidati su imali i praktične vježbe prezentacijskih vještina. U okviru jedne od radionica bilo je riječi i o izvorima finansiranja i internacionalizaciji poslovanja.

U nastavku Akcelerator programa sa timovima i pojedincima rade iskusni mentori na izradi poslovnog i marketing plana, te pravnoj formi i registraciji poslovnih subjekata.

Akcelrator program realizuje Razvojna agencija Republike Srpske u saradnji sa Opštinom Bileća i Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja, a uz podršku Evropske mreže preduzetništva. Riječ je o programu podrške inovativnim početnicima u poslu, a obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanje potrebno za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih  programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.
Finalni događaj na kojem će biti proglašena i nagrađena najbolja poslovna ideja održaće se 12. decembra.

 


There is no ads to display, Please add some