Uspostavljena saradnja između J.U. „Agencija za razvoj MSP-a“ Grada Trebinja i SPARK poslovnog parka iz Mostara

J.U. “Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća” Grada Trebinja, u saradnji sa SPARK poslovnim parkom iz Mostara, organizоvala je prezentaciju kroz koju su obrađene teme:

promocija uloge i značaja startup-a;primjeri dobre prakse iz dosadašnjih generacija SPARK startup programa; promocija poziva za novu generaciju SPARK startup programa kao i mogućnosti i perspektive saradnje „Agencije za razvoj MSP-a“ i SPARK-a.

20170315_100732_1489578428585_resized

Učesnici na prezentaciji bili su studenti sa fakulteta iz Trebinja, mlade osobe evidentirane pri službi za zapošljavanje koje aktivno traže posao i predstavnici Zavoda za zapošljavanje RS, filijala Trebinje.

Ova preznetacija ujedno je i prvi korak ka uspostavljanju konkretne saranje između SPARK poslovnog parka iz Mostara i J.U. “Agencija za razvoj MSP-a” Grada Trebinja. Saradnja bi se trebala realizovati u obliku kreiranja zajedničkih aktivnosti a u cilju promocije i razvoja sturtup-a, kao i razvoja preduzetničke djelatnosti u cjelini, rekao je Dražen Bošković, direktor „Agencije za razvoj MSP-a“ Trebinje.

SPARK poslovni park iz Mostara pruža podršku firmama članicama i osobama s poslovnim idejama u svim fazama njihovog rasta, nudeći stručno vođstvo, izvrsne usluge i veze s investicijskim partnerima.Članovi SPARK-a uživaju razne usluge s ciljem ostvarivanja svog punog poslovnog potencijala, istakao je Marko Zeljko, startup menadžer i biznis developer u SPARK poslovnom parku Mostar.


There is no ads to display, Please add some