YEP Inkubator poslovnih ideja: U Trebinju predstavljeno 6 poslovnih ideja

Ideje koje se prezentuju uključuju poslovne poduhvate iz različitih privrednih grana – turizam, proizvodnju hrane ali i uslužnih djelatnosti. Poslovnim idejama čiji komercijalni potencijal bude ocijenjen pozitivno od strane stručne komisije, biće ponuđen paket dugoročne podrške koji uključuje mentorstvo i finansijsku podršku. U proces procjene i validacije poslovnih ideja aktivno su uključeni predstavnici lokalne zajednice i Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

Nakon prezentacije, učesnicima su dodjeljeni certifikati za uspješno završenu obuku za jačanje preduzetničkih vještina u okviru YEP inkubatora poslovnih ideja.

Projekat zapošljavanja mladih (YEP), čije provođenje u Bosni i Hercegovini podržava Vlada Švajcarske i Grad Trebinje danas su u Trebinju organizovali javno predstavljanje šest poslovnih poduhvata koje su u posljednja četiri mjeseca kroz YEP Inkubator poslovnih ideja razvijali preduzetnici sa područja grada Trebinja. Kompletan proces započeo je pozivom i selekcijom kandidata koji su, potom, pohađali obuku o preduzetništvu – intenzivan program podrške za unapređenje preduzetničkih vještina, razvoj poslovnih modela i izradu potpunih biznis planova.


There is no ads to display, Please add some