USAID Projekat “Diaspora Invest” poziv

U Hotelu Leotar u Trebinju 4.9.2018. u 12 sati održaće se info-sesija USAID Projekta “Diaspora Invest” u okviru koje će biti predstavljen novi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu aktivnosti ovog Projekta.

USAID Projekat “Diaspora Invest” otvara treći poziv u sklopu programa za dodjelu bespovratnih (grant) sredstava za povećanje investicija iz dijaspore i stvaranje novih radnih mjesta kroz neposredna ulaganja, prijenos znanja i uvođenje novih tehnologija u BiH.

 

Projekat će osigurati grant sredstva za mala i srednja preduzeća koja su u procesu osnivanja ili su osnovana u posljednje tri godine te koja su u (su)vlasništvu člana/ice bosanskohercegovačke dijaspore. Kako biste saznali više detalja o javnom pozivu, rokovima za podnošenje i načinu pripreme aplikacije, te dodatnim uslovima za učešće, pozivamo Vas da prisustvujete info-sesiji.

 

Detaljnije informacije o programu i terminima javnih poziva pri grant programu možete saznati registracijom na online platformi www.diasporainvest.ba.

Diasporainvest_Infobrosura


There is no ads to display, Please add some