POZIVNICA na prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne poslovne subjekte u Bosni i Hercegovini

 

 

 

 

 

 

POZIVNICA

 na prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne poslovne subjekte u Bosni i Hercegovini

 

Poštovani,

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinja, pozivju vas na prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Info dan će se održati u Trebinju:

ulica Stepe Stepanovića, zgrada Poslovnog inkubatora, srijeda 28. novembra u 11 časova. 

U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.  

Molimo da vaše prisustvo potvrdite najkasnije dan prije održavanja info dana na sljedeće imejl adrese:

marko.kakuca@rars-msp.org ili msptb@teol.net.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

S poštovanjem,

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća

 


There is no ads to display, Please add some