Profesori iz Centra srednjih škola Trebinje učestvovali na radionici u okviru projekta „Gastrofokus“

U okviru projekta „Gastrofokus“ , koji  u Trebinju provodi  Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinja, odabrani profesori iz Centra srednjih škola Trebinje učestvovali  su na radionici „Prenos dobre prkase – Program obuke mentora“, koja je održana 23.11.2018. godine u Mostaru.

Kroz ovu radionicu prezentovani  su primjeri dobre prakse – program obuke mentora (Pedagoški zavod  Mostar, Zavod za školstvo Mostar); proces izrade programa, izazovi i naučene lekcije (Asocijacija preduzetnika Hercegovine) kao i iskustva prethodnih polaznika obuke (mentora iz preduzeća) o utiscima poslije obuke, korisnosti i upotrebljivosti naučenih znanja i vještina.

Radionica je održana sa ciljem da profesori iz srednjih škola usvoje nova znanja i vještine, razmjene  iskustva, koja će u narednom periodu primjeniti u svrhu obuke mentora  iz preduzeća , sa kojima će škole sarađivati u domenu izvođenja praktičnog dijela nastave.

Projekat „Gastrofokus“ realizuje se u okviru programa PrilikaPlus, koji u saradnji sa lokalnim partnerima u BiH provodi  Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka, a finansira Vlada Švajcarske.


There is no ads to display, Please add some