Održana radionica o internet poslovanju

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Trebinje organizovala je danas radionicu o temi kreiranja veb-šopa, odnosno internet poslovanja na kojoj je polaznicima kroz praktičan primjer predstavljeno kako da kreiraju vlastiti veb-šop i svoje proizvode prezentuju na internetu.
Vladan Vasilić, osnivač i direktor “TD net” platforme koja je predstavljena polaznicima, kaže da ova platforma ima za cilj da približi informacione tehnologije firmama da svaki korisnik može samostalno da kreira veb-šop.
“U sklopu platforme i razvoja poslovanja pružamo mogućnosti mladim ljudima koji žele da uče i usluge ponude firmama, posebno onima koji nemaju IT specijaliste, da kreiraju veb-šopove, da vrše onlajn prodaju, vode društvene mreže i sve druge zahtjeve za onlajn poslove koje firme imaju”, naveo je Vasilić.
Direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Trebinje Dražen Bošković rekao je da su učesnici današnje radionice privredni subjekti koji imaju u planu da proizvode i usluge reklamiraju i prodaju putem veb-šopa i modernih tehnologija.
“Mi nastavljamo da pružamo podršku predstavnicima poslovnih subjekata, preduzetnicima, poljoprivrednim gazdinstvima, tako da one, koji su već iskoristili određene programe, nadopunjujemo obukama, prezentacijama kako bi došli do novih izvora finansiranja, nabavke nove opreme, modernizovali poslovanje, sve sa ciljem kreiranja novih proizvoda i usluga, nastupa na novim tržištima što bi za krajnji cilj trebalo da ima povećanje njihovih prihoda, nova zaposlenja”, istakao je Bošković.

 

 


There is no ads to display, Please add some