Završen tromjesečni kurs engleskog jezika za nezaposlene

Završen je tromjesečni kurs engleskog jezika za nezaposlene. Ovaj kurs je održan u okrviru projekta „Obuka kadrova u ugostiteljstvu i turizmu“ koji provodi Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Trebinje u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizama Republike Srpske. 

Polaznici kursa bile su 22 nezaposlene osobe sa visokom stručnom spremom – diplomirani menadžeri hotelijerstva i turizma, a koji su odabrani u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje RS, filijala Trebinje.

Direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća u Trebinju Dražen Bošković kaže da je cilj projekta bila obuka kadrova koji rade u ugostiteljstvu i turizmu: „Ciljna grupa su bile osobe sa visokom stručnom spremom, diplomirani menadžeri ugostiteljstva i turizma koji su se nalazili na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, kao aktivni tražioci posla. Svi polaznici su zavšili kurs“.

Ovaj kurs ima za cilj i  poboljšanja turističke ponude Trebinja.

Ustanova koja je realizovana ovaj kurs je Škola stranih jezika Cerovac, direktorica Miljana Miskin kaže: „Svi polaznici kursa su bili jako vrijedni i odmah su napredovali.Progam je bio prilagođen potrebama polaznika.  Saradnja sa Agencijom je bila odlična, danas tu saradnju finalizujemo dodjelom diploma, nadam se da su svi zadovoljni“.


There is no ads to display, Please add some