Učestvujte na poslovnim susretima Macedonia Manufacturing Expo 2019

 

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na Međunarodnim poslovnim susretima – Macedonia Manufacturing Expo 2019 koji će se održati od 25.09.2019. do 27.09.2019. godine u Skoplju.

Macedonia Manufacturing Expo je najveći poslovni događaj iz oblasti lake prerađivačke industrije u Sjevernoj Makedoniji. Događaj spaja strane i domaće kupce sa lokalnim dobavljačima, putem unaprijed dogovorenih, ciljanih i strukturiranih poslovnih susreta, koji imaju za cilj uspostavljanje budućih partnerstava i efikasnijih lanaca snabdijevanja.

Događaj se odnosi na sljedeće oblasti:

  • Mašine, dijelovi i metalni sklopovi;
  • Alati, kalupi;
  • Prilagođeni hidraulični i pneumatski dijelovi;
  • Cisterne i rezervoari;
  • Metalne strukture;
  • Kompozitni materijali;
  • Procesna oprema;
  • Plastika, guma i proizvodi od stakla;

Učešće na događaju je besplatno. Ukoliko ste potencijalni kupac proizvoda ili usluga, molimo vas da popunjeni Obrazac za registraciju kupaca (engl. Buyer registration form) zajedno sa nazivima preduzeća iz Liste dobavljača (engl. Macedonia Manufacturing Expo 2019 Supplier List) sa kojima želite poslovne susrete pošaljete na imejl adresu dejan.seslija@rars-msp.orgnajkasnije do ponedjeljka 16. septembra 2019. godine.

Postoji mogućnost naknade troškova putovanja i smještaja od strane organizatora, za preduzeća iz Republike Srpske koji su potencijalni kupci. Odluke o izboru preduzeća će se donositi u skladu sa profilom prijave, u svakom pojedinačnom slučaju.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Kontakt osoba u Republičkoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske je:
Dejan Šešlija, tel.: 066/714-313, imejl: dejan.seslija@rars-msp.org.

PRILOG:

  1. Obrazac za registraciju kupaca
  2. Lista dobavljača

There is no ads to display, Please add some