Predstavljeni uslovi učešća u Akcelerator programu

 

 

 

 

 

 

Razvojna agencija Republike Srpske predstavila je danas „Akcelerator“ program podrške razvoju biznisa, koji ova agencija realizije na području istočne Hercegovine u partnerstvu sa lokalnim samoupravama Trebinja, Bileće i Gacka, Razvojnom agencijom grada Trebinja i Zavodom za zapošljavanje RS

Potencijalnim učesnicima Akcelerator programa, koji će Razvojna agencija Republike Srpske realizovati u Trebinju tokom avgusta i septembra 2021. godine, danas su na info danu detaljnije predstavljeni uslovi učešća u programu, kao i iskustva učesnika iz ranijih programa.

Program je namijenjen početnicima u poslovanju koji imaju inovativne ideje i žele pokrenuti vlastiti posao, bilo da je riječ o proizvodnoj djelatnosti ili sektoru usluga. Rok za prijavu je 12. avgust 2021. godine nakon čega će stručna komisija ocijeniti da li pristigle prijave ispunjavaju formalne uslove za učešće, a konačan izbor učesnika programa biće poznat nakon prezentacije poslovnih ideja koja će se održati 19. avgusta.

Program će se provoditi dva mjeseca a obuhvatiće besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i povezivanje sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Najbolje poslovne ideje biće nagrađene novčanim i nenovčanim nagradama.


There is no ads to display, Please add some