Javni poziv „Jačanje inovacija i digitalizacije u malim i srednjim preduzećima u BiH“ koji se finansira iz projekta EU4DigitalSME

Objavljen Javni poziv „Jačanje inovacija i digitalizacije u malim i srednjim preduzećima u BiH“ koji se finansira iz projekta EU4DigitalSME.

Poziva ima za cilj pružanje podrške inovativnim tehnološkim projektima primjenljivim u industriji kroz javno-privatna i privatno-privatna partnerstva između industrije, udruženja, poslovnih mreža (istraživanja i razvoja) u implementaciji mjera usmjerenih na tehnološku transformaciju MSP u cilju pomoći da rastu i primjenjuju svoja inovativna rješenja.

Ukupan budžet Poziva iznosi  750 000 evra, s tim da iznos po pojedinačnom projektu može da bude u rasponu od 50 000 evra do 100 000 evra.

Na javni poziv mogu se prijaviti kao vodeći aplikanti pravna lica osnovana u Republici Srpskoj/BiH najkasnije od 31.12.2018. godine koja su odgovorna za pripremu i upravljanje projektom direktno sa partnerima, a ne kao posrednik.

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 10. mart 2023. godine do 16.00 časova.

Prihvatljivi aplikanti su: institucije za istraživanje i razvoj (javne i privatne), obrazovne institucije (javne i privatne), privredna komora, poslovni centri, sektorska i strukovna udruženja/klasteri (sa provjerljivim iskustvom razvoja privatnog sektora) i lokalne i regionalne razvojne agencije.

Detaljne informacije o pozivu dostupne su OVDJE


There is no ads to display, Please add some