PODRŠKA U UVOĐENJU INOVACIJA ZA PREDUZEĆE „DJORDAN GROUP DOO “ TREBINJE

Preduzeće „Djordan Group d.o.o “ iz Trebinja korisnik je sredstava vaučer programa iz Mehanizma za podršku implementaciji strategija razvoja MSP (SIEM). Projekat obuhvata usluge tehničke podrške za uvođenje unapređenja u sistemu prodaje u skladu sa ciljevima projekta. Usluge tehničke podrške podijeljene su na: kreiranje identiteta brenda i izradu web site uključujući web shop. https://winerydjordan.com/ https://www.instagram.com/vinarija_djordan/   https://www.facebook.com/vinarija.djordan/

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekat uvođenja inovacija u mala i srednja preduzeća sa područja grada Trebinja provodi Razvojna agencija Grada Trebinja, u saradnji sa Agencijom za razvoj preduzeća Eda iz Banja Luke i Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema projekta „Uvođenje inovacija u MSP u okviru vaučer programa“ je usklađena sa preporukama Akta o malom biznisu i Indeksa politika MSP 2020 (dimenzija 8b) i određena je kao prioritet u saradnji sa Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske. Ovaj projekat je podržan u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu BiH2EU – SBA u BiH2EU“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA, a finansira Švedska.


There is no ads to display, Please add some