TREDEA DIO PROJEKTA INNOCOM U OKVIRU INTERREG EUROPE PROGRAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

Predstavnici Razvojne agencije Grada Trebinje prisustvuju sastanku i razmjeni iskustava u okviru projekta InnoCom (Inovativna komunikacija usmjerena na mala i srednja preduzeća). Ovaj projekat koji se realizuje u periodu od marta 2023. do maja 2027. godine, okuplja partnere iz Italije, Francuske, Letonije, Rumunije, Irske i Slovenije, a vodeći partner je organizacija Sviluppumbria iz Italije.
Događaj je prilika za upoznavanje sa alatima, mehanizmima i politikama na lokalnim i regionalnim nivoima partnerskih zemalja koji doprinose unapređenju dostupnosti i korištenja sredstava različitih EU i lokalnih programa kada su u pitanju mala i srednja preduzeća.
Cilj projekta je uklanjanje prepreka koje sprečavaju mala i srednja preduzeća da pristupe podršci koju nude regionalne i lokalne uprave, kao i da komunikacija između institucija i malih i srednjih preduzeća bude manje birokratska i lakša za korisnike.
Pored sastanka, dio događaja je i studijska posjeta i upoznavanje sa primjerima dobre prakse (Imact Hub, NOD MAKERSPACE).
Projekat InnoCom realizuje se u okviru programa Interreg Europe.


There is no ads to display, Please add some