Prezentacija projekta Evropska mreža preduzetništva

Pozivamo sve zainteresovane na prezentaciju projekta Evropska mrežath preduzetništva Republike Srpske, koju organizuje Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske u saradnji sa J.U. „Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća“ Trebinje.

Prezentacija će se održati u prostorijama „Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća“ u Trebinju, ul. Stepe Stepanovića bb (prostor bivše kasarne) u srijedu 12. jula 2017. godine sa početkom u 11.00sati.

Cilj prezentacije je približiti zainteresovanim subjektima mogućnosti koje nudi Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske i načine na koji poslovni subjekti mogu koristiti ovaj instrument podrške.

Na prezentaciji će se pružiti osnovne informacije o projektu u vremenu od 60 minuta. Nakon toga biće omogućeno učesnicima da postave specifična pitanja i pristupe izradi poslovnih profila.

Molimo da Vaše učešće na prezentaciji potvrdite najkasnije do ponedjeljka 10.07.2017 godine na imejl adresu dejan.seslija@rars-msp.org.

 


There is no ads to display, Please add some