Sastanak partnera na projektu „Praktična nastava na radnom mjestu“

Predstavnici  JU „Agencija za razvoj malih i srednjih preuzeća“ Grada Trebinja, učestvovali su u Doboju na sastanku partnera na projektu „Praktična nastava na radnom mjestu“, koji se realizuje u okviru Programa Prilika Plus, koji podržava Vlada Švajcarske.

Partneri su na sastanku prezentovali aktivnosti koje su realizovane u prethodnom periodu kao i ostvarene rezultate projekta.

Zaključak sastanka je da su planirane projekte aktivnosti  kvalitetno realizovane i da su ostvareni zavidni rezultati u oblastima koje su činile osnovu projekata, a to su: izmjene nastavnih planova i programa u  odabranim srednjim stručnim školama, nabavka adekvatne oprema za izvođenje praktične nastave u partnerskim školama i preduzećima; kreiranje obrazaca dnevnika praktične nastave koji će se voditi u partnerskim školama i preduzećima; edukacija profesora praktične nastave iz srednjih stručnih škola kao i mentora iz preduzeća; promotivne aktivnosti itd.

 

Tokom sastanka,  predstavnici  Agencije za ekonomski razvoj Grada Prijedora „PREDA-PD“ prezentovali su osnovne informacije o konferenciji „Praksa u privrednom okruženju, šansa za povećanje zapošljivosti i bolje pozicioniranje na tržištu rada“, koja će biti održana od 19.09.2017. do 20.09.2017. godine u Prijedoru.

 


There is no ads to display, Please add some