Želite posao u Poslovnom centru Tini: Prijavite se do 15. decembra

Grad Trebinje i Javna ustanova Zavod za zapošljavanje – Filijala Trebinje produžili su rok za prijavu nezaposlenih, zainteresovanih lica za rad u Poslovnom centru Tini.

Prema riječima Radenka Draškovića, načelnika Odjeljenja za privredu u Gradskoj upravi, do sada se prijavilo 197 osoba. Najveći dio njih zainteresovan je za rad u tekstilnoj i obućarskoj proizvodnji.

„U Agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća i u trebinjskom Zavodu za zapošljavanje na osnovu poziva prijavilo se 98 osoba sa prethodnim radnim iskustvom, većinom iz oblasti tekstila, dok su ostali zainteresovani bez iskustva u ovoj vrsti proizvodnje. Prema stručnoj kvalifikaciji, 28 osoba završilo je osnovnu školu, 159 je sa srednjom stručnom spremom i 10 osoba sa višom i visokom stručnom spremom“, precizirao je Drašković.

On je pozvao sve zainteresovane da se jave i u narednih 15 dana u Agenciju za razvoj malih i srednjih preduzeća ili u Zavod za zapošljavanje, kako bi dobili što precizniju sliku kakav je interes za formiranje poslovnog centra Tini.

Zamisao Gradske uprave je da se u poslovnom centru „Tini“, odnosno na prostoru pogona bivšeg “Novoteksa”, formira dvije nezavisne proizvodne cjeline i dodatne sadržaje, kao što su dječiji vrtić, ambulanta za zdravstvenu njegu, prodavnica mješovite robe, te da se iskoriste svi spoljašni prostori za okolno uređenje, uključujući i neophodne parking i magacinske prostore.

Razgovori za posao će se obavljati svakim radnim danom, u prostorijama Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja i Javne ustanove Zavod za zapošljavanje – Filijala Trebinje do 15. decembra ove godine.


There is no ads to display, Please add some