CENTAR SREDNJIH ŠKOLA TREBINJE NASTAVLJA SA UNAPREĐENJIMA UZ PODRŠKU DONATORA

OBUKE ZA PROFESORE SREDNJIH STRUČNIH ŠKOLA

Nakon što je urađena revizija nastavnih programa, obučeni mentori praktične nastave u poslovnim subjektima i opremljeni kabineti praktične nastave za zanimanja turistički tehničar i kuvar u Centru srednjih škola Trebinje, održana je i obuka na teme pedagogija i metodika za 10 profesora stručno-teorijskih predmeta i praktične nastave.

Obuka je održana u periodu 21.-23. 05. 2021. godine u sali hotela „Leotar“ a organizovana je u okviru projekta “Efikasno povezivanje obrazovanja i privrede: unapređenje praktične nastave u sektorima ugostiteljstva i turizma, elektro-energetskom i sektoru obrade metala u Gradu Trebinje” koji provodi Razvojna agencija Grada Trebinja – TREDEA, uz podršku Fondacije Helvetas Moja Budućnost i Grada Trebinje.

 

 

 

 

 

 

Ranije su već, uz podršku profesora stručnih predmeta i praktične nastave Centra srednjih škola Trebinje, te lokalnih hotela i restorana,  revidirani nastavni programi  a novoopremljeni kabineti praktične nastave za zanimanja turistički tehničar i kuvar na osnovu prethodno urađenih studija (Studija opravdanosti opremanja kabineta za zanimanja turistički tehničar i kuvarčekaju postojeće i nove učenike za sticanje znanja i vještina potrebnih tržištu rada u Gradu Trebinju.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  Kabinet praktične nastave za zanimanje turistički tehničar – prije i poslije

 


There is no ads to display, Please add some