Održana online prezentacija Studije opravdanosti nabavke opreme za provođenje nastavnog plana i programa za zanimanje ‘tehničar informacionih tehnologija’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.09.2021. (ponedjeljak) sa početkom u 11.00 sati održana je online prezentacija Studije opravdanosti nabavke opreme za provođenje nastavnog plana i programa za zanimanje ‘tehničar informacionih tehnologija’  u Tehničkoj školi Trebinje.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici Tehničke škole Trebinje, Grada Trebinja, Područne privredne komore Trebinje, Zavoda za zapošljavanje RS – Filijala Trebinje, Fondacije Helvetas moja Budućnost te Razvojne agencije Grada Trebinja.

Na osnovu urađene Studije, kojom se definišu potrebe za opremom koja treba biti na raspolaganju učenicima koji su se opredijelili za pomenuto zanimanje, projekat će kroz svoje naredne aktivnosti osigurati nabavku dijela opreme prioritetno potrebne za provođenje nastave.

Studija je urađena u okviru projekta „Efikasno povezivanje obrazovanja i privrede u gradu Trebinje“ koji provodi Razvojna agencija Grada Trebinja – TREDEA uz podršku Grada Trebinja i Fondacije Helvetas moja Budućnost.

Tehničar IT Tehnologija

Finalna studija opravdanosti za IT tehničara_2709_Bez LOGOA

Prezentacija_Studija_OPREMA ZA IT TEHNIČAR_Final


There is no ads to display, Please add some