6. Međunarodni forum o saradnji

Na Zlatiboru je 07. i 08.10.2021. godine, u organizaciji Razvojne agencije Republike Srpske i Razvojne agencije Srbije održan 6. Međunarodni forum o saradnji, na kome su učešće uzeli zamjenik gradonačelnika Grada Trebinja, gospodin Dražen Bošković i v.d. direktora Razvojne agencije Grada Trebinja, gospodin Bojan Benderać.

Forum je na jednom mjestu okupio privrednike iz zemalja regiona, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s ciljem razmjene iskustava, promovisanja proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

Drugog dana Foruma, održana je prezentacija “Mogućnosti za ulaganje i proširenje poslovanja u Republici Srpskoj” u okviru koje je zamjenik gradonačelnika, gospodin Dražen Bošković predstavio potencijale za ulaganje sa konkretnom ponudom Grada Trebinja, lokacijama za investiranje i podsticajima koji se nude investitorima.

Događaj je pružio mogućnost za jačanje postojeće i uspostavljanje nove saradnje sa predstavnicima Razvojne agencije Republike Srpske, Razvojne agencije Srbije, regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, te drugih institucija i kompanija iz Republike Srpske i Srbije.


There is no ads to display, Please add some