PREDUZEĆE „PODRUMI MANASTIRA TVRDOŠ DOO“ TREBINJE PODŽANO U UVOĐENJU INOVACIJA

Preduzeće „Podrumi manastira Tvrdoš d.o.o“ iz Trebinja jedno je od pet malih i srednjih preduzeća, korisnika sredstava vaučer programa iz Mehanizma za podršku implementaciji strategija razvoja MSP (SIEM).

 

 

 

 

 

Projekat obuhvata unapređenje poslovanja preduzeća „Podrumi manastira Tvrdoš d.o.o“, kroz kreiranje dizajnerskog rješenja za novo vino iz proizvodnog asortimana i redizajn dijela postojećih proizvoda vinarije Tvrdoš u skladu sa ciljevima projekta. Preduzeću je bilo potrebno kreirati dizajnersko rješenje, odnosno vizuelni identitet novog vina, redizajnirati dio vizuelnog identiteta postojećih proizvoda, te uspostaviti kvalitetan dizajn proizvoda, koji treba obuhvatiti sve elemente naručioca i osim zagarantovanog kvaliteta ukusa dati vinu i novu prepoznatljivost. Promocija vinarije kroz dizajn je takođe usmjerena na kreiranje novog sveobuhvatnog kataloga većeg obima, koji sadrži sva vina iz proizvodne linije vinarije. On je oblikovan sa notom luksuza, da bi kao takav, na duži vremenski period mogao biti aktuelan.

 

 

 

 

 

 

Projekat uvođenja inovacija u mala i srednja preduzeća sa područja grada Trebinja provodi Razvojna agencija Grada Trebinja, u saradnji sa Agencijom za razvoj preduzeća Eda iz Banja Luke i Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske.

 

 

 

 

 

 

Tema projekta „Uvođenje inovacija u MSP u okviru vaučer programa“ je usklađena sa preporukama Akta o malom biznisu i Indeksa politika MSP 2020 (dimenzija 8b) i određena je kao prioritet u saradnji sa Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske. Ovaj projekat je podržan u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu BiH2EU – SBA u BiH2EU“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA, a finansira Švedska.


There is no ads to display, Please add some