PREDUZEĆE „BONITA DOO“ TREBINJE PODŽANO U UVOĐENJU INOVACIJA

 

 

 

 

 

Preduzeće „Bonita d.o.o“ iz Trebinja jedno je od pet malih i srednjih preduzeća, korisnika sredstava vaučer programa iz Mehanizma za podršku implementaciji strategija razvoja MSP (SIEM).

Projekat obuhvata unapređenje poslovanja preduzeća „Bonitad.o.o“, kroz kreiranje vizuelnog identiteta preduzeća i pakovanja/ambalaže proizvoda. Preduzeću je bilo potrebno unapređenje poslovanja kroz kreiranje vizuelnog rješenja za  korporativni identitet, kao i kreiranje grafičkog dizajna primarnih sredstava komunikacije kao što su: etikete, kutije i pakovanja proizvoda u skladu sa ciljevima projekta.

„Našem preduzeću je bilo potrebno kreiranje vizuelnog identiteta, a kroz učešće u vaučer programu dobili smo mogućnost da dobijemo novu prepoznatljivost na tržištu. Novi logo i grafički dizajn primarnih sredstava komunikacije će pomoći da zadržimo profesionalni imidž, da se uz novu prepoznatljivost bolje pozicioniramo na tržištu i povećamo mogućnost proširenja našeg poslovanja“- istakao je direktor preduzeća „ Bonita d.o.o.“ Kostadin Ćeranić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekat uvođenja inovacija u mala i srednja preduzeća sa područja grada Trebinja provodi Razvojna agencija Grada Trebinja, u saradnji sa Agencijom za razvoj preduzeća Eda iz Banja Luke i Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema projekta „Uvođenje inovacija u MSP u okviru vaučer programa“ je usklađena sa preporukama Akta o malom biznisu i Indeksa politika MSP 2020 (dimenzija 8b) i određena je kao prioritet u saradnji sa Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske. Ovaj projekat je podržan u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu BiH2EU – SBA u BiH2EU“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA, a finansira Švedska.


There is no ads to display, Please add some