Javni poziv za besplatnu podršku turističkim subjektima u Bosni i Hercegovini – EU4BusinessRecovery

PRIJAVITE SE I TRANSFORMIŠETE VAŠE POSLOVANJE ZA VEĆI USPJEH I KONKURENTNOST

Otvoren je Javni poziv za samostalne preduzetnike i preduzeća koja vrše koja vrše turističku djelatnost u okviru GIZ BiH projekta „EU4Business Recovery“, kog sufinansiraju Evropska unija i Vlada SR Njemačke. Samostalni preduzetnici i preduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH, mogu da se prijave na Javni poziv za BESPLATNU TEHNIČKU PODRŠKU za unapređenje digitalne vidljivosti poslovnih subjekata u turističkom sektoru.

Cilj ovog Javnog poziva je jačanje vidljivosti u digitalnoj sferi poslovnih subjekata u sektoru turizma u cijeloj Bosni i Hercegovini, investicijom u digitalne alate i tehnologije koji posljedično doprinose poboljšanju poslovanja.

Na javni poziv mogu se prijaviti samostalni preduzetnici i preduzeća koja vrše turističku djelatnost kao što su hoteli i smještajni objekti, turističke agencije, restorani, i seoska domaćinstva koja pružaju usluge vezane uz turizam.

Benefiti :

– Dvodnevna radionica za sve odabrane subjekte za temu korištenja digitalnih alata/kanala u turizmu nakon čega će preduzeća dobiti certifikate

– Analiza trenutnog stanja digitalne vidljivosti preduzeća i stvaranje strategije ovisno o potrebama poslovnog subjekta,

– Savjetovanje i vodič za prezentaciju poslovnog subjekta:

-Online reputacija

-Društvene mreže

-Alati/Kanali za prodaju i prezentaciju

-Web stranica i pozicioniranje na pretraživačima

-Storytelling & kreiranje sadržaja.

Prijave na projekat potrebno je izvršiti popunjavanjem online forme na linku: https://forms.gle/1NKShfthYK2T9c8d7 do 3.9.2023. godine.

Prijave se podnose isključivo putem online forme, te dostavljanje prijava u bilo kojoj drugoj formi (email, pošta i ostalo) neće biti uzeto u razmatranje.

 


There is no ads to display, Please add some