Javni poziv – organizator obrazovanja odraslih

JAVNI POZIV

ZA IZBOR ORGANIZATORA OBRAZOVANJA ODRASLIH ZA IZVOĐENJE OSPOSOBLJAVANJA PO JAVNOVAŽEĆEM PROGRAMU OSPOSOBLJAVANJA ZA PROFESIONALNOG VOZAČA MOTORNIH VOZILA

Područna privredna komore Trebinje kao glavni podnosilac i implementacioni partner, zajedno sa partnerima, sprovodi projekat “LPZ Istočna Hercegovina – Zajedno do radnih mjesta“ koji će trajati 21 mjesec, a čija je ukupna vrijednost 400.182 KM, od čega je iznos grant sredstava EU 312.932 KM. Projektno područje obuhvata partnerske jedinice lokalne samouprave, odnosno Grad Trebinje i opštine Foča, Bileća, Gacko i Ljubinje.

Opšti cilj projekta je doprinijeti formalnom zapošljavanju nezaposlenih lica registrovanih na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS – Filijala Trebinje. Specifični cilj (ishod) projekta je uspostavljanje novog mehanizma za aktivaciju i integraciju nezaposlenih osoba na tržište rada na području istočne Hercegovine.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje “LPZ Istočna Hercegovina“ je jedno od 26 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija finansira s 6 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekat ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

Cilj ovog Javnog poziva je izvođenje osposobljavanja za jednu grupu polaznika, po javnovažećem programu osposobljavanja za profesionalnog vozača motornih vozila, objavljenom u Službenom glasniku Republike Srpske, broj 108/22.

Kompletan tekst Javnog poziva je dostupan ovdje:

Ponude se dostavljaju na Obrascu za ponudu koji je dostupan ovdje:


There is no ads to display, Please add some