7. Međunarodni forum o saradnji u Trebinju

 

 

 

 

 

Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije, pozivaju vas na 7. Međunarodni forum o saradnji, koji će se održati uživo 03. i 04. novembra 2022. godine u Trebinju u prostorijama Kulturnog centra Trebinje.

Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s ciljem razmjene iskustva, promovisanja njihovih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

Centralni događaj Foruma biće Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Sektori koji će biti zastupljeni su:

IKT;

Prerada metala;

Drvna i građevinska industrija;

Tekstil;

Automobilska industrija;

Poljoprivreda;

Energetska efikasnonst;

Plastika i proizvodi od plastike;

Turizam.

Međunarodni poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Registracija, kao i više informacija u vezi sa događajem dostupni su na službenoj internet stranici događaja:

7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net

Učešće na Međunarodnim poslovnim susretima je besplatno uz obaveznu registraciju najkasnije do 01. novembra 2022. godine.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja. Možete nas kontaktirati putem imejla: een@rars-msp.org ili na broj telefona: 051/222-120


There is no ads to display, Please add some