Otvoren poziv za podnošenje prijedloga projekata za Omladinski fond „Lokalne inicijative mladih“

 

 

 

 

 

 

 

 

U okviru projekta Regionalni dijalog mladih za Evropu, koji finansira Evropska unija, otvoren je Poziv za podnošenje prijedloga projekata za Omladinski fond „Lokalne inicijative mladih“.

Na predmetni poziv mogu se prijaviti organizacije civilnog društva registrovane u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Severnoj Makedoniji i Srbiji.

Opšti cilj poziva je unaprijediti i razviti participativne omladinske politike u zajednicama Zapadnog Balkana podržavanjem omladinskih inicijativa i njegovanjem aktivnog učešća mladih u praćenju reformi i politika koje utiču na mlade u regionu.

Ukupan budžet Poziva za Zapadni Balkan iznosi 250 000 evra, dok budžet za pojedinačne projekte iznosi između 15 000 i 30 000 evra.

Rok za podnošenje koncept nota je 8. maj 2024. do 20:00.

Prijave moraju biti na engleskom jeziku, putem interneta, na e-mail adresu: youthfund@centaronline.org.

Informativna sesija o ovom Pozivu će se održati onlajn, 12. aprila 2024. godine, od 12:00 do 13:30 (po beogradskom vremenu). Svi zainteresovani za sesiju moraju popuniti formular do 11. aprila 2024. god., koji možete naći ovdje : https://docs.google.com/forms/d/1rhAk4zOEeJfpGYzG0MoO6wURdQp5mjRnTHvyK0f-R48/viewform?edit_requested=true

Smjernice za podnosioca grantova i prilozi potrebni za prijavu projekta možete pronaći ovde:

http://www.centaronline.org/en/project/1804/regional-youth-dialogue-for-europe


There is no ads to display, Please add some