Poziv na info – dan „YEP” inkubator poslovnih ideja“

Poziv na info – dan
„YEP” inkubator poslovnih ideja“

(nove mogućnosti zapošljavanja i samozapošljavanja)

Grad Trebinje, Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinja i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, pozivaju nezaposlene osobe koje žele da započnu vlastiti posao ili imaju poslovnu ideju koju žele realizovati da prisustvuju Info danu na kome će biti prezentovan program podrške “YEP inkubator poslovnih ideja”.

Info dan će se održati u velikoj sali u zgradi Gradske uprave Grada Trebinja, ulica Vuka Karadžića 2, u utorak 13. februara 2018. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Na YEP program podrške se mogu prijaviti:

Nezaposleni;
Zaposleni koji bi htjeli da pokrenu vlastiti posao;
Organizacije civilnog društva, zainteresovane za angažman u oblasti socijalnog preduzetništva.
Privredni subjekti/samostalni preduzetnici čija registrovana djelatnost nije starija od 6 (šest) mjeseci, od dana objavljivanja Javnog poziva.
Kroz YEP Inkubator učesnicima se osigurava podrška u jačanju ličnih preduzetničkih vještina, razvoju modela poslovnog plana, tehničkoj implementaciji proizvoda ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa. Na kraju procesa inkubacije, najbolje ocijenjenim poslovnim planovima, biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa, te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to identifikuje potreba.

Ukoliko imate poslovnu ideju koja zaslužuje pažljivu analizu i pripreme, smatrate se sposobnim da je predstavite tržištu  dođite na info –dan i prijavite se na YEP Inkubator poslovnih ideja i stavite svoj preduzetnički potencijal na test!


There is no ads to display, Please add some